Burger buns fail.

Joined
Feb 16, 2023
Messages
1
Reaction score
0
Через деякий час після випікання (близько 10 хвилин) деякі булочки з партії в 96 штук залишаються високими і гладкими, а деякі мають як би провали, булочки схожі на зморщену мордочку шарпея. Що може бути причиною дефекту? Тісто здобне, цукру близько 15% на масу тіста. Розстойка від 50 до 70 хвилин, температура 50 градусів і вологість 90. Режим випічки 13 хвилин при температурі 220 градусів, без пароконвекції.
 
Joined
Jan 12, 2020
Messages
1,043
Reaction score
218
privet,
ya plokho talk po russian, well maybe a tiny bit...
12 минут мало, они сдуются, потому что недожарены.

12 minutes isn't long enough, they're deflating because they're underbaked.
 
Last edited:

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Similar Threads


Members online

Forum statistics

Threads
6,569
Messages
47,300
Members
5,508
Latest member
Cheryl N.

Latest Threads

Top