Burger buns fail.


Joined
Feb 16, 2023
Messages
1
Reaction score
0
Через деякий час після випікання (близько 10 хвилин) деякі булочки з партії в 96 штук залишаються високими і гладкими, а деякі мають як би провали, булочки схожі на зморщену мордочку шарпея. Що може бути причиною дефекту? Тісто здобне, цукру близько 15% на масу тіста. Розстойка від 50 до 70 хвилин, температура 50 градусів і вологість 90. Режим випічки 13 хвилин при температурі 220 градусів, без пароконвекції.
 
Ad

Advertisements

Joined
Jan 12, 2020
Messages
934
Reaction score
197
privet,
ya plokho talk po russian, well maybe a tiny bit...
12 минут мало, они сдуются, потому что недожарены.

12 minutes isn't long enough, they're deflating because they're underbaked.
 
Last edited:

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Similar Threads


Top